ΡΑΓΑΔΕΣ: Τοπική έγχυση συνδυαστικών διαλυμάτων ανά 15 ημέρες ανώδυνα αφού χορηγηθεί στη περιοχή μία ειδική αναισθητική αλοιφή.Συνδυάζεται με διέγερση του δέρματος χρησιμοποιώντας τις συσκευές μεσοθεραπείας που φέρουν μικροσκοπικές ακίδες για την καλύτερη προώθηση του φαρμάκου στο δέρμα.


ΛΙΠΟΛΥΣΗ​​  (AQUALYX) : ​Είναι το μόνο εγκεκριμένο ενέσιμο ιατρικό διάλυμα για την ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα.Τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να ληφθούν από ασθενείς με μεσαίο σωματικό βάρος ή που είναι ελαφρώς υπέρβαροι με τοπική συσσώρευση λίπους σε ανατομικές περιοχές όπως ισχία,γλουτοί, εσωτερικό των μηρών κ.α. σημεία στα οποία το τοπικό λίπος δεν εξαφανίζεται παρά την δίαιτα και την σωματική άσκηση.Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από την έκταση της λιποαποθήκης,την αντίδραση των λιποκυττάρων και τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης.Συνήθως απαιτούνται κατά μέσο όρο 3-5 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 3 εβδομάδων ώστε να έχομε ορατά αποτελέσματα. 


ΣΥΣΦΙΞΗ​ (ΑLIDYA) : ​Ενέσιμη θεραπεία σχεδιασμένη για την βελτίωση των ατελειών του δέρματος (ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ) που προκαλούνται από μεταβολές του υποκείμενου λιπώδους ιστού.Ενδείκνυται και σε περιοχές μετά από λιποαναρρόφηση ή μετά από λιπόλυση που μπορεί η κυτταρίτιδα να δείχνει πιο αισθητή.Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα της έκτασης και του βαθμού του προβλήματος αλλά συνήθως χρειάζονται 7-12 εβδομαδιαίες συνεδρίες.                                      

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ