ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ


Ο λόγος που η πλαστική στήθους είναι τόσο δημοφιλής είναι  ότι το στήθος ανέκαθεν συνδεόταν με την θηλυκότητα και αποτελεί για πολλούς το πιο σέξι σημείο του σώματος μιας γυναίκας. Κατά συνέπεια, είναι λογικό μια γυναίκα να θέλει να έχει όμορφο και πλούσιο στήθος αφού αυτό όχι μόνο θα τη κάνει να αισθάνεται πιο ελκυστική στο ανδρικό κοινό, αλλά θα την κάνει να νιώσει και πιο θηλυκή και θα της αυξήσει την αυτοπεποίθηση προσφέροντας έτσι και μια πολύτιμη τόνωση στη ψυχολογία της.

Στην αύξηση στήθους με τη χρήση εμφυτευμάτων σιλικόνης, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι  μια ειδική τομή στη περιοχή του στήθους, στη συνέχεια θα σηκώνουμε τον ιστό του μαστού δημιουργώντας έτσι μια «τσέπη», στην οποία και στο τέλος θα τοποθετήσει το εμφύτευμα. Μετά από αυτό, κλείνουμε την τομή.

Η πιο συχνή μέθοδος αύξηση στήθους  είναι με τη χρήση εμφυτευμάτων. Πρόκειται για ειδικά εμφυτεύματα στήθους τα οποία είναι γεμάτα με ένα ειδικό ελαστικό και μαλακό τζελ και είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών..Το βέλτιστο μέγεθος που μπορεί να αποκτήσει το στήθος της ασθενούς είναι εκείνο που κάνει το τελικό αποτέλεσμα να είναι φυσικό και όχι υπερβολικά μεγάλο και άρα αφύσικο.