ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ


Τι είναι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική ;

"Πρόκειται για μια καινοτόμο επαναστατική θεραπεία που χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία θα μπορούσαμε να αναμένουμε μόνο μετά από μια κλασική εγχείρηση, αλλά χωρίς τομές, ουλές, χρήση νυστεριού και ραμμάτων.

Ποια είναι η διαδικασία;

"Η μέθοδος πραγματοποιείται με μια ασύρματη μικροχειρουργική συσκευή . Δε γίνεται αναισθησία, αρκεί η χρήση αναισθητικής κρέμας. Δεν κάνουμε εκτομή δέρματος ή λίπους. Συνίσταται στη δημιουργία πολλαπλών μικροσπότ των 500μm τα οποία πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένη απόσταση το ένα από το άλλο αφαιρώντας την περίσσεια του δέρματος και ενεργοποιώντας την άμεση σύσφιξη του. Σε κάθε μικροσπότ δημιουργείται αυτόματη εξαίρεση των κυττάρων της επιδερμίδας χωρίς αιμορραγίες, χωρίς να επηρεάζονται οι παρακείμενοι ιστοί. Ταυτόχρονα, προκαλείται συρρίκνωση των ελαστικών ινών καθώς και αύξηση του πάχους του ιστού επιτυγχάνοντας ένα αναίμακτο Lifting Effect.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, χωρίς αλλοίωση των χαρακτηριστικών;

Ο γιατρός έχει τη δυνατότητα να επιτύχει ένα απόλυτα ελεγχόμενο και φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ασυμμετρίες και χωρίς την αλλοίωση του βλέμματος και των χαρακτηριστικών του προσώπου.                           Είναι απόλυτα ασφαλής η μέθοδος;

Είναι μια μέθοδος που πραγματοποιείται στο ιατρείο απόλυτα ασφαλής και δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για τους οφθαλμούς.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες;

"Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 15 με 20 λεπτά και για τα δύο βλέφαρα και ο ασθενής μπορεί να δει το αποτέλεσμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της. Οι μικροσκοπικές κρούστες που εμφανίζονται στην περιοχή της εφαρμογής υποχωρούν σε 7-9 ημέρες ενώ το οίδημα που προκαλείται είναι ήπιο και διαρκεί από 2 έως 4 ημέρες. Ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς, το βαθμό, την έκταση και την περιοχή του προβλήματος μπορεί να χρειαστούν από 1 έως και 3 συνεδρίες. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί - αν και εφόσον χρειασθεί - μετά από 28 με 30 ημέρες. Μετά τη θεραπεία, τοποθετείται ειδικό make up καλύπτοντας τις κρούστες δίνοντας μια φυσική εμφάνιση".

 

Εφαρμόζεται και σε άλλα σημεία του προσώπου ή του σώματος;

"Με την ίδια τεχνική επεμβαίνουμε και στις στατικές ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας), στις ρυτίδες λαιμού, στις ρυτίδες στην περιοχή του μεσόφρυου και του μετώπου, στις ρυτίδες πάνω από τα χείλη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες".

Στο σώμα εφαρμόζεται για την θεραπεία κηλίδων, αφαίρεση ξανθελασμάτων, χαλαζίων, ογκιδίων. Επίσης, μπορεί να αφαιρέσει υπερκερατώσεις, θηλώματα, μυρμηγκιές, κονδυλώματα και λευκές ραβδώσεις (ραγάδες)".