Η θεραπεία ξεκινάει με το ειδικής τεχνολογίας εργαλείο δερμοαπόξεσης με ρινίσματα  διαμαντιού, δημιουργώντας την τέλεια βάση για την απόλυτη θεραπεία ενυδάτωσης που συνεχίζεται. Καθαρισμός και ενυδάτωση σε ένα. Η θεραπεία αποτελείται από 4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 6 εβδομάδων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι και εξαιρετική προετοιμασία για νύφες, ή για πολύ κουρασμένα και αφυδατωμένα δέρματα από καλοκαιρινούς μήνες.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Το βασικό κριτήριο για μας, είναι πάντα η βασική ανάγκη η δική σας. Επιλέγουμε σαν επαγγελματίες στο είδος μας, να δίνουμε προτεραιότητα στο τι θα ήθελε ο επισκέπτης – ασθενής και στην συνέχεια συμβουλευτικά προτείνουμε ανάλογα τι θα ήταν το καλύτερο δυνατό για καλύτερα αποτελέσματα . Οι επεμβατικές θεραπείες πλαστικής χειρουργικής είναι πάντα πιο άμεσες και αποτελεσματικές σε αντίθεση με τις απλές αισθητικές που συνήθως επιλέγονται σε πιο μικρές ηλικίες, στις περιπτώσεις που κάποια /ος δεν επιθυμεί ακόμα να δοκιμάσει επεμβατικές αλλά και στις περιπτώσεις που θέλουμε να εντείνουμε περισσότερο το αποτέλεσμα αυτών. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να κλείσετε το ραντεβού σας με τον γιατρό κ. Ξηροτύρη Θεόδωρο για περαιτέρω ενημέρωση.
Οι θεραπείες καθαρισμού σε βάθος όπως για παράδειγμα είναι η δερμοαπόξεση, καλό θα ήταν να ακολουθείται μια ρουτίνα επισκέψεων ανά μήνα ή δυο μήνες, για να διατηρείται πάντα το δέρμα καθαρό και λαμπερό. Όσο αφορά τις προοδευτικές θεραπείες ορίζεται ανάλογα και με την εκάστοτε κατάσταση του δέρματος , από την αισθητικό μας ή τον γιατρό κ. Ξηροτύρη Θεόδωρο.
Οι αισθητικές θεραπείες δεν δημιουργούν μελανιές και πρηξίματα. Κάποιες φορές, ίσως εντοπίσουμε μικρή ερυθρότητα σε σημεία, η οποία πάντα υποχωρεί σχεδόν αμέσως. Πάντα προτείνουμε την αποφυγή ηλιοθεραπείες για 2-3 ημέρες αλλά μπορείτε να συνεχίσετε το πρόγραμμα σας κανονικά , εργασία κτλ., ακόμα και την έξοδο σας και το μακιγιάζ σας.
Σαφέστατα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στις θεραπείες μπορείτε να τα βρείτε σε μορφή πώλησης και να τα αποκτήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε την δικιά σας ρουτίνα περιποίησης.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ