Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό τοπική ή υπό γενική αναισθησία (ασθενείς παιδικής ηλικίας) και διαρκεί από 1 έως 1,5 ώρες. Οι τομές γίνονται στην οπίσθια επιφάνεια των πτερυγίων. Μέσω αυτών των τομών οι χόνδροι (ανθέλικα & κόγχη) και τα μαλακά μόρια των ωτών επαναδιαμορφώνονται ώστε να επιτευχθούν οι επιθυμητές αλλαγές. Οι σύγχρονες τεχνικές επιτυγχάνουν την ανατομική αποκατάσταση των ωτών με μόνιμα ράμματα στο χόνδρινο σκελετό τους και χωρίς να προκαλούν κακώσεις. Τοποθετούνται ειδικές γάζες και επίδεσμος και ο ασθενής επανέρχεται μετά δύο ημέρες για να αφαιρεθούν οι γάζες και να χρησιμοποιεί κορδέλα για 10 ημέρες ώσπου να βγουν ράμματα.                                                 

Επιστροφή στη εργασία σας σε 2-3 ημέρες.Θα πρέπει βέβαια να αποφεύχθει η υπερβολική σωματική άσκηση και οι τραυματισμοί των πτερυγίων για 4 εβδομάδες μέχρι το οίδημα και οι εκχυμώσεις να απορροφηθούν.

Μόνιμο αποτέλεσμα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χαρακτηριστικα

Είναι η επέμβαση αποκατάστασης είτε του μεγάλου μεγέθους είτε της μεγάλης προβολής των ώτων (αυτιών ) .Ωτοπλαστία είναι το σύνολο των τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση ελλειμμάτων στο πτερύγιο του ωτός συγγενούς ή τραυματικής αιτιολογίας

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Θησέως 18 & Κόσμων Ηράκλειο, Κρήτης

  • email: info@plasticos-irakleio.gr

  • Τηλεφωνο: +030 2810220002