Η μύτη αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου, μια και βρίσκεται στο κέντρο και είναι και το πιο προέχον σημείο αυτού.Έτσι συμμετέχει όσο κανένα άλλο χαρακτηριστικό, στην συνολική αισθητική, συμμετρία και αρμονία του προσώπου.Με την ρινοπλαστική διορθώνονται τόσο οι ατέλειες και δυσμορφίες της μύτης, αλλά παράλληλα επιτυγχάνεται και η ανάδειξη της συνολικής εικόνας του προσώπου και του profile μας.

Κατάλληλη ηλικία των ασθενών είναι άνω των 18 ετών με το απαιτούμενο χειρουργκό χρόνο να κυμαίνεται από 1-3 ώρες περίπου. Η επέμβαση γίνεται υπό γενική αναισθησία και επιλέγεται η ανοικτή ή η κλειστή μέθοδος ρινοπλαστικής ανάλογα με συγκεκριμένα κριτήρια και ενδείξεις. Αφού τελειώσει η επέμβαση τοποθετείται ειδικός νάρθηκας για να προστατεύει τα ρινικά οστά για 15 ημέρες, όπως επίσης και ειδικό ταμπόν στα ρουθούνια που αφαιρείται μετα διήμερο. Τα βλέφαρα επειδή γειτνιάζουν επηρρεάζονται τις πρώτες μέρες και είναι πρησμένα με εκχυμώσεις και μώλωπες. Επιστροφή στην καθημερινή δραστηριότητα μετά από 10 ημέρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χαρακτηριστικα

Είναι το σύνολο των επεμβάσεων βελτίωσης της εξωτερικής εικόνας και της λειτουργίας της ρινός.Στην ίδια επέμβαση διορθώνεται η σκολίωση του ρινικού διαφράγματος με τελικό στόχο την αρμονική εμφάνιση της μύτης σε σχέση με το πρόσωπο

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Θησέως 18 & Κόσμων Ηράκλειο, Κρήτης

  • email: info@plasticos-irakleio.gr

  • Τηλεφωνο: +030 2810220002