Η προφιλοπλαστική είναι αυτή η επέμβαση που μας επιτρέπει να βελτιώσουμε ένα ή και περισσότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, όπως η μύτη, το πηγούνι, οι γωνίες της κάτω γνάθου, τα ζυγωματικά (μήλα), το μέτωπο, και τα χείλη. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε ένα πιο αρμονικό πρόσωπο με τις καλύτερες δυνατές αναλογίες.Διάρκεια της επέμβασης απο 1 έως 3 ώρες ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών του προσώπου που χρήζουν παρέμβασης.Πλέον η εξέλιξη στα εμφυτεύματα του προσώπου μας επιτρέπει να βελτιώνουμε όχι μόνο το πηγούνι αλλά και την προβολή των ζυγωματικών,την γωνία της κάτω γνάθου και τα χείλη. Εφόσον η επέμβαση αφορά την μείωση της προβολής της κάτω γνάθου με οστεοτομίες απαιτείται γενική αναισθησία και διανυκτέρευση στην κλινική. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις η διόρθωση γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατείο. 

Η ανάλυση των χαρακτηριστικών του προσώπου του ασθενούς γίνεται με την χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή που επεξεργάζεται τις φωτογραφίες που του εισάγουμε.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χαρακτηριστικα

Είναι η επέμβαση διαμόρφωσης του μεγέθους και της προβολής του πώγωνα (κυρίως) ή άλλων σημείων του προσώπου, είτε με ενθέματα είτε με χειρουργική μείωση του οστού της κάτω γνάθου. Μπορεί να συνδυαστεί με ρινοπλαστική στον ίδιο χειρουργικό χρόνο.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Θησέως 18 & Κόσμων Ηράκλειο, Κρήτης

  • email: info@plasticos-irakleio.gr

  • Τηλεφωνο: +030 2810220002