Η ανόρθωση του μετώπου και των φρυδιών  (brow lifting) βελτιώνει την εικόνα του  προσώπου με την αποκατάσταση της θέσης των περιτονιών και των μυών της μετωπιαίας και της κροταφικής περιοχής  και την επαρκή αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος. Η συγκεκριμένη επέμβαση είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του γήρατος στο μέτωπο και στη θέση των φρυδιών.Με την συγκεκριμένη επέμβαση, οι ασθενείς θα αποκτήσουν πιο νεανική όψη, χωρίς να αλλάξουν ή να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους

Η επέμβαση διαρκεί 1-2 ώρες και συνήθως γίνεται με γενική αναισθησία.Τα χαρακτηριστικά του μετώπου θα καθορίσουν την ακριβή θέση των τομών και τη τεχνική που θα ακολουθηθεί (κλασική μέθοδος ή ενδοσκοπική μέθοδος). Οι τομές γίνονται μέσα στα μαλλιά και είναι είτε μία εκτεταμένη στεφανιαία τομή στη κλασική μέθοδο, είτε δύο ή τρεις μικρές τομές στη κροταφική περιοχή, όταν εφαρμόζεται η ενδοσκοπική μέθοδος.Παρασκευάζονται όλα τα χαλαρά ανατομικά στοιχεία (περιτονίες,μύες, περιόστεο) και στερεώνονται σε νέα θέση για να διορθωθεί η χαλάρωση τους.

Παραμονή στο νοσοκομείο για 1 ημέρα και αφαίρεση ραμμάτων σε 7-12 ημέρες.Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες μετά 10 ημέρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χαρακτηριστικα

H επέμβαση αυτή αντιμετωπίζει τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο που γίνονται πιο εμφανείς μετά την ηλικία των 30 ετών. Το αίτιο των ρυτίδων αυτών είναι η χαλάρωση του δέρματος και των ιστών στο μέτωπο και στα φρύδια.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Θησέως 18 & Κόσμων Ηράκλειο, Κρήτης

  • email: info@plasticos-irakleio.gr

  • Τηλεφωνο: +030 2810220002