Το πρόβλημα των μεγάλων μαστών, λέγεται μεγαλομαστία (ή και γιγαντομαστία). Μειωτική μαστών, είναι η χειρουργική επέμβαση κατα την οποία γίνεται, αφαίρεση τμήματος μαστών με αποτέλεσμα την σμίκρυνση αυτών (μείωση του βάρους τους). Συγχρόνως, γίνεται και ανόρθωση αυτών, με τελικό σκοπό την βελτίωση του σχήματος.Κατά την επέμβαση ο πλαστικός χειρουργός, μετα απο μέτρηση και προ-σχεδίαση της περιοχής, αφαιρεί τμήμα του μαστού και μεταφέρει την θηλή (σύμπλεγμα θηλής -άλω) με κάποιο μίσχο (κρημνό ή pedicle), στη νέα ψηλότερη θέση. Ετσι η θηλή θα μπορεί να "αισθάνεται" και να "θηλάζει", μετά την επέμβαση.

Περιγράφονται πληθώρα χειρουργικών τεχνικών και τροποποιήσεων τους που δεν χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης. Το ουσιώδες παραμένει ότι ανάλογα της τεχνικής που επιλέγεται τα σημάδια των τομών μπορεί να τύπου άγκυρας ή μόνο περθηλαία και οριζόντια τομή.

Χρόνος επέμβασης από 2,5 έως 4 ώρες με γενική αναισθησία και παραμονή στην κλινική για 24ωρο. Πλήρης αποκατάσταση σε 15 ημέρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χαρακτηριστικα

Είναι η επέμβαση διόρθωσης του μεγάλου μεγέθους του στήθους,ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά και την ασυμμετρία των μαστών.Η επέμβαση περιλαμβάνει αφαίρεση δέρματος – λίπους και μαζικού αδένα και ταυτόχρονα μειώνει και το εύρος της θηλαίας άλω με τελικό αποτέλεσμα μικρότερο και ανορθωμένο στήθος

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Θησέως 18 & Κόσμων Ηράκλειο, Κρήτης

  • email: info@plasticos-irakleio.gr

  • Τηλεφωνο: +030 2810220002