Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση, καθιστώντας την ως την πιο δημοφιλή και συχνή επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, σήμερα. Μπορούμε επίσης από περιοχές που περισσεύει λίπος να μεταφέρουμε σε περιοχές που υπάρχει έλλειμμα και να διορθώσουμε έτσι ανωμαλίες και ανατομικές λακκούβες-εμβαθύνσεις (λιπογλυπτική). 

Η λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική  γίνεται με τοπική αναισθησία, ή τοπική και μέθη (sedation) ή και με γενική αναισθησία. Διαρκεί από ½ ώρα έως 3 ½ ώρες, ανάλογα τον αριθμό των περιοχών που θα» επεξεργασθούν».

Προηγείται διήθηση των περιοχών που θα δουλευθούν με ειδικό διάλυμα που θα βοηθήσει ώστε να φανεί καλύτερα το πρόβλημα, να γίνει πιο καλή η αναισθησία, να ελαττώσει την απώλεια αίματος (υδρική μέθοδος ή υπερυδρική, ή toumescent.) . Κατόπιν με ειδικές κάνουλες γίνεται η αναρρόφηση του λίπους από τις προσχεδιασμένες περιοχές και με το πέρας της επέμβασης τοποθετείται πιεστικός κορσές

TIP: Στο τέλος του 1ου μήνα εμφανίζεται το 40% του τελικού αποτελέσματος. Στο τέλος του 2ου μήνα το 60%, στο τέλος του 3ου το 80% ,  και θα χρειασθεί περισσότερο από εξάμηνο για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χαρακτηριστικα

Η λιποαναρρόφηση αντιμετωπίζει περιοχές με τοπικό πάχος όπου μέσω μίας κάνουλας αναρροφάται με αρνητική πίεση ο λιπώδης ιστός. Δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος ή αντιμετώπισης κυτταρίτιδος . Η λιπογλυπτική είναι ο συνδυασμός λιποαναρρόφησης με αυτομεταμόσχευση λίπους

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Θησέως 18 & Κόσμων Ηράκλειο, Κρήτης

  • email: info@plasticos-irakleio.gr

  • Τηλεφωνο: +030 2810220002