ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

​Σε χαλάρωση γλουτών μικρού βαθμού τα διαφόρων τύπων νήματα όπως Silhouette soft, MiracuAptos, Reborn​ , δίνουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα, το οποίο όμως έχει το μειονέκτημα της ετήσιας επανάληψης και υψηλό κόστος.Όταν η χαλάρωση είναι μεγαλύτερη μόνο η χειρουργική επέμβαση δίνει τη λύση. Ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια είναι οι συνδυαστικές επεμβάσεις που ταυτόχρονα ανορθώνουν και αυξάνουν τον όγκο και την προβολή των γλουτών.Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενθέματα σιλικόνης ή βραδέως διασπώμενα υλικά όπως το υαλουρονικό MACROLANE που η χρήση του αφορά μόνο το σώμα. Οι τομές πάντοτε καλύπτονται από το εσώρουχο.

​ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΑΜΠΑΣ

Σε περιπτώσεις που η κνήμη (γάμπα) είναι δυσανάλογα λεπτή, σε σχέση με το υπόλοιπο πόδι (μηρός), όπως πχ., σε περιπτώσεις ατροφίας μετά πολιομυελίτιδα (ετερόπλευρα μόνο), η σε κληρονομικής αιτιολογίας περιπτώσεις, μπορούμε να προβούμε σε αύξηση του όγκου της . Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε ειναι κυρίως τα ειδικά ενθέματα γαστροκνημίας, ενώ η λιπομεταφορά και το λεγόμενο υαλουρονικό σώματος (Μacrolane) αποτελούν εναλλακτικές ή συμπληρωματικές θεραπείες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χαρακτηριστικα

Οταν o χρόνος, οι πολλαπλές κυήσεις, οι απότομες αυξομειώσεις βάρους, χαλαρώνουν και «κρεμάνε» τους γλουτούς, υπακούοντας στους νόμους της βαρύτητας, τότε χρειάζονται διόγκωση και ανόρθωση. Επίσης οι λεπτές ατροφικές γάμπες μπορούν να διορθωθούν οριστικά.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Θησέως 18 & Κόσμων Ηράκλειο, Κρήτης

  • email: info@plasticos-irakleio.gr

  • Τηλεφωνο: +030 2810220002